• 031 611 280
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

O nas

Pisalo se je leto 1988, ko je moj oče, Rasto Medved ustanovil podjetje, ki se je imenovala R.M.T. Domžale s.p. Logo podjetja je skica medveda, kar je tudi naše družinsko ime, oziroma priimek. Kratica R.M.T. pa pomeni Rasto Medved transport.

Mnogo kasneje, sva s sestro Tanjo, ki je univerzitna diplomirana pravnica (govori angleško in nemško) in jaz (govorim angleško, nemško, hrvaško in srbsko), začela malo pomagati pri delu podjetja. Tanja je poskrbela za pravni vidik, jaz pa za delovanje računalniškega sistema, in čedalje bolj tudi v sami operativi.

In tako je prišel januar 2009, ko sem se v podjetju tudi redno zaposlil. Tako so moje zadolžitve postajale čedalje bolj odgovorne.

Leta 2012 je oče začel razmišljati o upokojitvi, saj mu je teklo 42 leto delovne dobe. Glede na našo zapletno zakonodajo, se je R.M.T. Domžale s.p. ukinil, istočasno, 7.10.2013 pa ustanovil R.M.T. Domžale transport d.o.o.

Skupaj s poslovnimi partnerji, podjetje uporablja 40 tovornih vozil, ki lahko prevažajo od 1 do 24 ton blaga. Poleg klasičnega transporta, pa lahko ponudimo tudi tako imenovani "viseči transport" (prevoz konfekcije na obešalnikih). Poslujemo na celotnem področju EU, kot tudi na prostorih bivše Jugoslavije. Ni nam pa tuje tudi kakšno organiziranje iz kakšne bolj oddaljene države.

Naše glavno vodilo je spoštovanje rokov in želja naših strank, za popolno zadovoljstvo z našimi uslugami. Naši telefoni in e-maili so vam na razpolago tudi po uradnem končanem delovnem dnevu.

Bili bi zelo veseli in ponosni, če bi lahko pomagali pri vaših potrebah in željah glede transporta blaga.

Direktor
Uroš Medved


Kontakt

T: 0599 728 61
M: 031 611 280

R.M.T. Domžale transport d.o.o.

Zalog pod Sv. Trojico 22
1233 Dob
Slovenija

Vremenska postaja

© 2024 R.M.T. Domžale transport d.o.o.. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica